-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
by Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Как се приготвя зелен чай?
by Rositsa Dimitrova
Зеленият чай не е просто напитка – той е ритуал, който носи спокойствие, енергия и здраве. Но за да се насладите на пълния му аромат и полезни свой...
-
Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
by Rositsa Dimitrova
Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
by Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
First Flush Teas: Spring Harvest Tea
by Rositsa Dimitrova
First Flush teas are harvested in the spring, offering a delicate and fresh flavor profile.
First Flush teas, or “first harvest,” are among t...
Use left/right arrows to navigate the slideshow or swipe left/right if using a mobile device