- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              Възраждане на чая в менютата на ресторантите
            
            
              by Rositsa Dimitrova
            
            
              
                
              
            
            
              
                Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
              
             
 
- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              Как се приготвя зелен чай?
            
            
              by Rositsa Dimitrova
            
            
              
                
              
            
            
              
                Зеленият чай не е просто напитка – той е ритуал, който носи спокойствие, енергия и здраве. Но за да се насладите на пълния му аромат и полезни свой...
              
             
 
- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
            
            
              by Rositsa Dimitrova
            
            
              
                
              
            
            
              
                Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
              
             
 
- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
            
            
              by Rositsa Dimitrova
            
            
              
                
              
            
            
              
                Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
              
             
 
- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              First Flush Teas: Spring Harvest Tea
            
            
              by Rositsa Dimitrova
            
            
              
                
              
            
            
              
                 First Flush teas are harvested in the spring, offering a delicate and fresh flavor profile.
 
 First Flush teas, or “first harvest,” are among t...
              
             
 
 
 
    
    
    Use left/right arrows to navigate the slideshow or swipe left/right if using a mobile device