Какъв чай да пием вечер

Изборът на насипен чай за вечер може да зависи от предпочитанията ви и от желаните ефекти. Вечерните чайове обикновено са насочени към по-спокойна атмосфера и подпомагане на релакса. Ето някои варианти, които се считат за подходящи за вечер:

  1. Лайка (Chamomile): Лайката е известна със своите успокояващи свойства. Помага за релаксацията и подпомага по-добър сън.

  2. Мента (Peppermint): Ментата също е добър избор за вечерен чай. Тя може да помогне за освежаване на диханието и успокояване на стомаха.

  3. Ройбос (Rooibos): Ройбосът е безкофеинова опция, богата на антиоксиданти. Той се счита за успокояващ и може да се пие през целия ден, включително вечерта.

  4. Зелен чай (Green Tea): Ако предпочитате чай с кафеин, можете да изберете лек зелен чай. Вечерта може да изберете ниско-кофеинови варианти или да го направите по-лек.

Ние имаме специални смеси предназначени за втората половина на деня и преди лягане.

Нека вечерта приключи спокойно с деликатно леки билки като лайка, валериана и лавандула. Хармонична комбинация, характеризираща се с баланс в най-чистото съвършенство е Био билков чай "Лека нощ с валериана"

Ако имате проблем със съня просто изпийте чаша чай Билков чай „Спокоен сън” /съдържа валериан/ и този фин уелнес билков чай и се отпуснете в леглото. Насладете се на спокоен сън!

В повечето случаи не можем да заспим от проблеми със стомаха, преяждане или тежест. Само след една чаша билков чай "Спокоен стомах", ще получавате облекчение и ще се насладите на хубав и спокоен сън.

Любителите на плодови чайове, може да се отпуснат с едно по-интересно предложение, а именно Плодов органичен чай с коноп и лимон

Приятни сънища и много хубави Momenti!

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн