За нас

Преди време посетихме една от най-известните чайни в Сингапур – The Chapter и бяхме запленени от магията на чая. Тогава още нямахме идея, че 2 години по-късно ще отворим малко магазинче за чай в страна, където чаят се асоциира с шипки, лайка и маточина.
Направихме го с любов, като хоби..
Нарекохме магазинчето „Моменти”, защото не предлагаме просто чай. Искаме то да се превърне в място за специални емоции, свързани с чая, в място за срещи със съмишленици и любители на тази чудесна напитка. Мястото е ул.Солунска 32 и работим за Вас без почивен ден.
Събрахме в това магазинче най-ценното – многообразие от сортове чай – всеки със своята лична магия, ч аени аксесоари и приказно вкусни, ръчно изработени шоколадови бонбони и трюфели.
Без претенция за изчерпателност, но със стремеж към нови и непознати неща.
Опитахме се да го направим така, както всеки от нас върши нещата в своята основна област - със стремеж за съвършенство, търпение и удовлетворение.
За да може всеки от вас да намери онова, което търси... 

 

Насипен чай и шоколад от цял свят

Богато разнообразие на насипен чай от цял свят

 

Открийте най-голямата гама от насипен чай само в Momentite.bg и изберете сред най-разнообразните вкусове и видове.
Чай, билки, запарки и всякакви смеси, специално за вас, подбрани с внимание и много любов, за да се гарантира най-добрият краен резултат. Освен това при нас ще откриете всичко необходимо за една чаена церемония. От чайници, филтри, кутии за чай, чаени сервизи до насипен чай, или чай на сашета. За нас е важно да задоволим нуждите дори на най-капризните ни клиенти. Чаят върви и със сладко изкушение, затова предлагаме вкусни био бонбони, както и висококачествен шоколад. Нашето мото е доволни клиенти, които да зарадваме с неповторими продукти.

 

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн