Доставка

Поръчките се обработват в рамките на 24ч от момента за заявка, само в работни дни (от понеделник до петък).

В рамките на 3 работни дни ще получите желаните от Вас продукти с куриер. Доставката струва 5.90 и е до всички точки на България. Доставка за същия работен ден за гр. София, може да поръчате до 10ч и ще струва 15лв фиксирана цена.

За поръчки на стойност над 99 лева, стойността на редовната доставка за територията на Република България е за сметка на Моменти.

Доставката извън България е въпрос на допълнителна уговорка.

Опцията "Вземи от магазин" ви позволява да получите поръчаната от онлайн магазин стока от магазин на Моменти. Стоката ще бъде предоставена след електронно потвърждение на поръчката и в зависимост от наличността.

За да използвате опцията "Вземи от магазин", трябва да:

  1. Поръчате стока от онлайн магазина.
  2. Попълните правилно всички данни за поръчка, като задължително посочите получателя на стоката и магазина на Моменти, в който желаете да я получите.
  3. Завършите поръчката и получите електронно потвърждение от Моменти.
Стоката трябва да бъде получена в рамките на 3 работни дни от датата на електронното потвърждение на поръчката.
Получаването се извършва само по време на работното време на Моменти, указано в електронно потвърдената поръчка, от страна на лицето, посочено като получател.
При получаването е необходимо представянето на самоличност, номер на поръчката и подписване на приемо-предавателен протокол.

 

 

Начини на плащане:

- по Банков път

- плащане в брой ( наложен платеж )

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн