Най-добрите насипни чайове за стимулиране растежа на косата

Търсите ли начин да стимулирате растежа на косата си? Няма проблем, ние в магазин Моменти съставихме списък с нашите топ чайове, които да засилят растежа на косата и да я поддържат здрава и свежа!

ЧЕРЕН ЧАЙ

Страхотен чай за стимулиране растежа на косата е черният насипен чай. Черният чай е чудесен вариант, когато искате да стимулирате космените фоликули и да насърчите растежа! Черният чай не само увеличава растежа на косата, но също така може да гарантира, че имате здрав скалп.

ЗЕЛЕН ЧАЙ

Друг фантастичен избор, когато искате да увеличите скоростта на растеж на косата си, е зеленият чай! Той е пълен с антиоксиданти и катехини, които помагат да подхранват космените фоликули и отново да насърчават здрав скалп. Зеленият чай е идеален и за да ви осигури това освежаващо и подмладяващо усещане.

БЯЛ ЧАЙ

Белият чай също е идеален за стимулиране на растежа на косата, той е богат на епигалокатехин галат, антиоксидант за борба със загубата на коса и спомага за растежа й! Той е идеален и за лечение на състояния на скалпа, причинени от бактерии, и е водещ претендент в този списък.

УЛОНГ ЧАЙ

Улонгът не само може да увеличи растежа на косата, но също така може значително да забави процеса на стареене. Друг метод, който можете да опитате, е изплакването на косата ви с чай улонг, за който се смята, че предотвратява косопада.

БИЛКОВ ЧАЙ

Билковите чайове са богати на витамини, минерали и антиоксиданти, които доказано подхранват космените фоликули и стимулират растежа на косата. Ако харесвате и освежаващ и успокояващ вкус, билковият е чаят за вас.

В обобщение, независимо кой чай изберете, за да стимулирате растежа на косата си, можете също да го използвате като част от изплакването на косата. Оставете го да изстине и го излейте върху косата и скалпа си, масажирайте го и го оставете да престои няколко минути. Антиоксидантите и другите съединения със сигурност ще укрепят косата ви.

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн