Разбери Какъв Характер си Според Типа Чай, Който Предпочиташ



Искате ли да знаете какво говори любимият ви чай за вашата личност и темперамент? Ние от Momenti.bg ще ви разкрием тази загадка още сега и се надяваме да се разпознаете в следващите редове! :)

Разбери Какъв Характер си Според Типа Чай, Който Предпочиташ

  1. Плодов чай: Забавен

Сладък, свеж и любим на почти всички – вие сте точно като чаша хубав плодов чай.

Позитивната ви енергия ободрява хората и никога не пропускате възможността да направите нови запознанства или да възродите стари такива.

Винаги е зареждащо за хората да се сблъскат с вас, тъй като сладката ви природа прави така, че да бъде удоволствие за всички да сте около тях.

Страхотни както като горещ, така и като студен плодов чай, вие сте всестранно развита личност, която знае как да се носи по течението и да се забавлява!

  1. Зелен чай: Здравословен

Грижа за здравето, спокойствие и решителност са някои личностни качества, които могат да бъдат свързани с любителите на зеления чай.

Зеленият чай е любимият чай на активните хора, защото може да помогне за увеличаване на енергията и по-бързо постигане на целите във фитнеса, както и загубата на тегло.

Точно както зеленият чай е пълен с антиоксиданти, така и вие избягвате да общувате с токсични хора и ситуации. Вместо това, се фокусирате върху хубавото в живота, както и върху своя вътрешен мир.


  1. Черен чай: Целеустремен

Силните, решителни и целеустремени любители на чая намират черния чай за своя любим тип чай. Черният чай често е предпочитан избор от заети и активни хора, които същевременно се грижат за своето здраве.


  1. Чай Oolong: Изискан

Oolong чаят е запазена марка за изисканите хора. Този тип чай притежава най-голямата гама от вкусове - от леки и ефирни до силни и изразителни.


  1. Цъфтящ чай: Красив

Цъфтящият чай е най-честият избор на онези, които винаги търсят красотата в живота, както и тези, които обичат да се глезят. Флоралните чайове представляват изисканост, стил и индивидуализъм.


  1. Чай от Лайка: Спокоен

Билковият чай от лайка е правилният избор на чай, когато се чувствате тревожни, стресирани или притеснени. Не съдържа кофеин и много лесно може да ви помогне да се отпуснете.

Точно по този успокояващ начин действате и вие на всички около вас – никога не позволявате на негативните емоции да ви завладеят, вдъхвате сигурност на околните и сте винаги насреща, когато имат нужда от вас.


7. Чай Pu’erh: Взискателен

Почитателите на чай Pu’erh са привърженици на качествените и стойностни неща, обръщайки особено внимание на всеки един детайл.



Още от нашия Блог: Рецепта: Сладкиш с Черен чай

 

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн