10 плодови чайове за щастие и вечна любов - кои са те?

tea heart

През целия си живот мечтаем и се стремим към щастие и вечна любов. Няма нищо по-хубаво от тези съкровени трепети, които карат душата ни да се вълнува, а в тялото ни да пърхат пеперуди, докато се носим по вълните на щастието и любовта.

Знаете ли, че съществуват плодови чайове за щастие и вечна любов? Една чаша от този специален чай и ще усетите прилив на щастие и любов!

Кои са тези чайове ще ви покажем в следващите редове! Enjoy!

10 плодови чайове за щастие и вечна любов - кои са те

  1. Плодов чай на щастието

Този плодов чай с вкус на малина и праскова е изключително подходящ и за студен чай. В него се съдържат още: цвят от хибискус, стафиди, кубчета карамел, боровинки, черен бъз и френско грозде. Истинска наслада за сетивата в чаша горещ или студен чай!

  1. Плодов чай Вечна любов

Еликсирът на любовта е с вкус на тропически плодове! Опитайте блажения вкус на чувствена комбинация от парченца ябълка, бял китайски чай, стафиди, моркови, цвекло , захаросани парченца ананас, роза и праскова.

  1. Плодов чай от пъпеш и мента

Това незабравимо съчетание включва още парченца от ябълки, стафиди, морков, червено цвекло и цвят от роза. Една чаша чай и една крачка по-близо до щастието!

strawberries cream

    4. Плодов чай от ягоди и киви

Какво е любов без ягоди? Този така емблематичен любовен плод е един от главните действащи лица в този чай, като компания му правят още: киви, розови листа, цветове от хибискус и парченца ябълка.

  5. Плодов чай Горско джудже

Имаме ягоди, а вече и сметана! Какво повече можем да искаме? Отговорът е - малко горски плодове, ябълки, малини, стафиди, моркови и червено цвекло. Всичко това носи името Горско джудже, а предположенията относно това име ще оставим на вас.

   6.Плодов чай от роза

Романтиката продължава! Супер приятен и ароматен чай от листенца и пъпки на роза, подходящ и за студен чай, си партнира с цветчета от хибискус, ябълка, шипка, бъз и портокалова  кора. Изненадайте дамата на сърцето си - подарете й роза под формата на чай!

rose tea

  7. Плодов чай от Червена кралска боровинка

Червената кралска боровинка е доказан антиоксидант и е особено полезна за нашето здраве. Освен това, тя се бори с излишните килограми, а това определено би донесло щастие на всяка една дама. В този чай, нейният чудесен вкус се допълва от парченца ябълки и моркови, стафиди и червено цвекло.

  8. Натурален плодов чай с киви и круша

Още едно ултра свежо предложение както за топъл, така и за студен чай! В състава си, освен киви и круша, чаят включва така екзотичните ананас и манго, в комбинация с пъпеш и шипка

  9. Плодов чай от круша и малина

Крушата отново присъства и в този чай, който е една истинска витаминна бомба! Парченца от ябълка и круша, захаросана папая, сушени малини и ацерола - щастието и любовта са на една чаша чай разстояние

  10. Плодов чай Малиново сърце

Love is in the air! Затова и този чай носи името Малиново сърце, а неговите любовни съставки са: цветчета от хибискус, стафиди и малини. Препоръчваме го и за освежаващ и вдъхновяващ студен чай.

raspberry heart

Надяваме се да сме успели да ви впечатлим с нашата селекция 10 плодови чайове за щастие и вечна любов и ще се радваме да допринесем за вашите безценни Momenti !

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн