-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
de Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
de Rositsa Dimitrova
Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
de Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
Ceai cu gheață vs. Ceai fierbinte: comparație între gust și origine
de Irena Filipova
Ceaiul este o băutură populară care se bucură de secole.
Este o bautura versatila care poate fi servita calda sau rece, cu sau fara zahar, cu sau...
-
Cum se prepară Cold Brew limonadă de casă cu ceai
de Irena Filipova
Vara este deja peste noi și noi, la magazinele Momenti, ca întotdeauna, ne-am asigurat că sunteți cât mai pregătiți.
E vară, e cald și îți vine ...
Utilizați săgețile stânga/dreapta pentru a naviga prin prezentare sau glisați la stânga/dreapta dacă utilizați un dispozitiv mobil