-
Гайванът - китайски съд за пиене на чай.
от Rositsa Dimitrova
Гайван (蓋碗, gàiwǎn) или zhong е традиционен китайски съд за приготвяне и пиене на чай.
Гайванът се появява през династията Мин (1368–1644 г.), кога...
-
Всичко, което трябва да знаем за белия чай
от Irena Filipova
Какво е бял чай? Белият чай е най-малко обработеният и следователно най-деликатният вид чай, създаден от растението Camellia Sinensis. Неговият п...
-
Различните видове чай и техните ползи за здравето
от Irena Filipova
Здрав ум и здраво тяло - съществува ли изобщо някой, който не би искал това?! Разбира се, за да се радваме на крепко здраве, е необходимо да пола...
Използвайте стрелките за наляво/надясно, за да навигирате в слайдшоуто, или плъзнете с пръст наляво/надясно, ако използвате мобилно устройство