- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              Гайванът - китайски съд за пиене на чай.
            
            
              от Rositsa Dimitrova
            
            
              
                
              
            
            
              
                Гайван (蓋碗, gàiwǎn) или zhong е традиционен китайски съд за приготвяне и пиене на чай.
Гайванът се появява през династията Мин (1368–1644 г.), кога...
              
             
 
- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              Всичко, което трябва да знаем за белия чай
            
            
              от Irena Filipova
            
            
              
                
              
            
            
              
                Какво е бял чай?   Белият чай е най-малко обработеният и следователно най-деликатният вид чай, създаден от растението Camellia Sinensis. Неговият п...
              
             
 
- 
          
            
              
              
              
              
            
            
              Различните видове чай и техните ползи за здравето
            
            
              от Irena Filipova
            
            
              
                
              
            
            
              
                
Здрав ум и здраво тяло - съществува ли изобщо някой, който не би искал това?! Разбира се, за да се радваме на крепко здраве, е необходимо да пола...
              
             
 
 
 
    
    
    Използвайте стрелките за наляво/надясно, за да навигирате в слайдшоуто, или плъзнете с пръст наляво/надясно, ако използвате мобилно устройство