-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
от Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
от Rositsa Dimitrova
Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
от Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
Топ 5 коледни подаръци за любителите на чая
от Irena Filipova
Все по-силно започва да ухае на Коледа, на мандарини, на канела, на курабийки, на червено вино, шоколад и чай.
На Momenti.bg всичко гореспоменато ...
Използвайте стрелките за наляво/надясно, за да навигирате в слайдшоуто, или плъзнете с пръст наляво/надясно, ако използвате мобилно устройство