-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
от Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
от Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
Разликата между корейската и японската Matcha
от Irena Filipova
От древните китайски ритуали до модерните японски и корейски изкушения, зеленият чай на прах е не просто напитка, а философия, вкус и аромат, съче...
-
Смути с Матча за всеки ден
от Irena Filipova
Напоследък думата "матча" може да се чуе навсякъде. Матча вече е такъв тренд, че сме почти убедени, че няма човек, който да не е пробвал, ей така,...
-
Как да комбинираме чай с шоколад?
от Irena Filipova
Да, точно така- искаме да ви изкушим, вдъхновим и да накараме всички ваши рецептори да се вълнуват. Какъв по-добър начин от това да ви подскажем на...
Използвайте стрелките за наляво/надясно, за да навигирате в слайдшоуто, или плъзнете с пръст наляво/надясно, ако използвате мобилно устройство