-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
от Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
от Rositsa Dimitrova
Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
от Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
Студен чай Vs. Горещ чай: Сравнение на вкус и произход
от Irena Filipova
Чаят е популярна напитка, която се консумира с удоволствие от векове.
Това е универсална напитка, която може да се сервира топла или студена, със з...
-
Как да си приготвите Cold Brew Домашна лимонада с чай
от Irena Filipova
Лятото вече е на прага и ние, от магазини Momenti, както винаги сме се погрижили за това да бъдете максимално подготвени.
Лято е, топло е, а на вас...
Използвайте стрелките за наляво/надясно, за да навигирате в слайдшоуто, или плъзнете с пръст наляво/надясно, ако използвате мобилно устройство