-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
de Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Как се прави студен чай – Натурална свежест в чаша
de Rositsa Dimitrova
Лятото зове за освежаващи напитки, а един от най-здравословните и вкусни избори е домашно приготвеният студен чай. Забрави за бутилираните варианти...
-
Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
de Rositsa Dimitrova
Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
de Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
Cum se prepară Cold Brew limonadă de casă cu ceai
de Irena Filipova
Vara este deja peste noi și noi, la magazinele Momenti, ca întotdeauna, ne-am asigurat că sunteți cât mai pregătiți.
E vară, e cald și îți vine ...
-
10 ceaiuri de fructe pentru fericire și iubire veșnică - Ce sunt acestea?
de Irena Filipova
De-a lungul vieții noastre, visăm și ne străduim spre fericire și iubire veșnică. Nu există nimic mai bun decât acele senzații intime care ne fac ...
Utilizați săgețile stânga/dreapta pentru a naviga prin prezentare sau glisați la stânga/dreapta dacă utilizați un dispozitiv mobil