-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
de Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
de Rositsa Dimitrova
Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
de Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
Top 5 cadouri de Crăciun pentru iubitorii de ceai
de Irena Filipova
Începe să miroasă din ce în ce mai mult a Crăciun, mandarine, scorțișoară, prăjituri, vin roșu, ciocolată și ceai.
La Momenti.bg, tot ce s-a menț...
Utilizați săgețile stânga/dreapta pentru a naviga prin prezentare sau glisați la stânga/dreapta dacă utilizați un dispozitiv mobil