-
Възраждане на чая в менютата на ресторантите
от Rositsa Dimitrova
Чаят преживява възраждане в менютата на ресторантите, както топлите, така и студените видове показват впечатляващ растеж, тъй като потребителите се...
-
Как се прави студен чай – Натурална свежест в чаша
от Rositsa Dimitrova
Лятото зове за освежаващи напитки, а един от най-здравословните и вкусни избори е домашно приготвеният студен чай. Забрави за бутилираните варианти...
-
Еволюцията на студения чай: от Южен деликатес до RTD(Ready-To-Drink)
от Rositsa Dimitrova
Преди Goldman и Nalebuff да основат своята компания през 1998 г., студеният чай беше нещо обичайно в дълбокия юг. Комбиниран с лед, обилно количест...
-
Как новите поколения възприемат чая: Какво пият?
от Rositsa Dimitrova
Добре дошли в нашата блог статия за новото поколение любители на чай. Ще разглеждаме какви видове и вкусове чай привличат по-младите потребители.В ...
-
Как да си приготвите Cold Brew Домашна лимонада с чай
от Irena Filipova
Лятото вече е на прага и ние, от магазини Momenti, както винаги сме се погрижили за това да бъдете максимално подготвени.
Лято е, топло е, а на вас...
-
10 плодови чайове за щастие и вечна любов - кои са те?
от Irena Filipova
През целия си живот мечтаем и се стремим към щастие и вечна любов. Няма нищо по-хубаво от тези съкровени трепети, които карат душата ни да се вълну...
Използвайте стрелките за наляво/надясно, за да навигирате в слайдшоуто, или плъзнете с пръст наляво/надясно, ако използвате мобилно устройство